Какво представлява възстановяването на спукано автостъкло?

Процедурата за отремонтиране на спукано стъкло отнема минути!

Смяната на ново челно стъкло отнема от 4 до 24 часа, а От друга страна поправката на спукано авто стъкло отнема средно 20 минути, бързо и удобно директно на място.

Какви са предимствата на възстановяването на спукано автостъкло:

  • Запазва се фабричното уплътнение на стъклото (След смяна на стъкло много хора имат оплакване от протичане, конденз, шум в купето и др.)
  • Много по-евтино и безопасно от смяна с ново стъкло.
  • БЕЗПЛАТНО посещение на адрес до всяка точка на град София
  • Идването на адрес е с предварителна уговорен час.
  • Даване на консултация по телефона и на място.

Спуканото стъкло може да се възстанови ако се действа адекватно и на време. Всяко отлагане на проблема, води до по-сериозни щети на самото стъкло и съответно до по голям белег след ремонта . Точковидните наранявания като: люспи, звезди и шупли подлежат на ремонт почти винаги ако са с размери не по големи от 25mm. и не са били вече ремонтирани в миналото. Тъй като един път вкаран фотополимер в нараняването, става като тапа и не може да влезе нов материал на мястото.
Дългите пропуквания подлежат на UV ремонт при условие, че не са прекалено дълги и такъв вече не е извършван. Също така много важен фактор е пукнатината да е напълно суха. Поправянето на пропуквания по дълги от 20см., крият риск от проблясъци след процедурата. 

Трябва да се има в предвид, че замърсяването влияе пряко на заличаването. Дългите пукнатини се замърсяват изключително бързо, поради което е желателно при тях да се реагира своевременно като се почисти стъклото със суха кърпа и се постави предпазна лепенка, както и да се ограничи по възможност мокренето на стъклото.

За постигане на по-добър оптичен резултат е важно ремонта да се извърши до няколко дни след инцидент.

Голям враг на непоправеното навреме стъкло е топлината, колкото по-горещо е стъклото, толкова по-голям е шанса да се увеличи нараняването.

Не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро след възникването на щета върху Вашето автостъкло за да можем да решим проблема бързо и ефективно!

Посещението на адрес в рамките на София е БЕЗПЛАТНО!

Обадете се сега